سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ورزشهای رزمی

 

انصاف، دوستی را پایدار می کند . [امام علی علیه السلام]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?Shifu

یکشنبه 85/9/26  ساعت 3:38 عصر

موی تای

 

                          

?      (موی تای - بوکس تایلندی )                  

 

( موی تای ) یکی از کار آمد ترین هنرهای رزمی و روش دفاع از خود است که در آن به بهترین شکل از ضربه های مشت ، آرنج ، و زانو و پا استفاده می شود .

بقیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

نظر شما( )
?Shifu

جمعه 85/9/17  ساعت 11:49 صبح

هنر رزمی ذکافونگ

اساتید شهروز افضلی مقدم - مساعدیان و صاحب اختیاری

         از چپ به راست اساتید شهروز افضلی مقدم - مساعیان و صاحب اختیاری

 

 

هنر رزمی ذکافونگ 

هنر رزمی ذکافونک هنر اصیل ایرانی بوده و از زادگاه قهرمانان و پهلوانان و رادمردانی همچون مقدس اردبیلی ، دودمان صفویه و دیار پهلوان رضازاده و قهرمان علی دایی از بطن طبیعت پاک شهر سرافراز اردبیل توسط خاک خورده دیار رزم استاد شهروز افضلی مقدم بنیان نهاده شده است .  جهت معرفی این سبک رزمی چاره ای ندارم جز این که از نوشته های خود سی فو افضلی در وبلاک   ذکافونگ    بهره گیرم .

  استاد افضلی در قسمتی از خاطراتش می گوید 45   سال از عمرم میگذرد در تمامی عرصه ها  حضور فعال داشتم اما به این نتیجه رسیدم در دنیای ماشینی زندگی مابین آغاز و پایان تولد است یعنی عمر طبیعی را زمانداران بی هویت از انسانها سلب نموده اند و انسانها همانند مهره های شطرنچ  جابجا می کنند بدون اینکه نگرش مثبتی به فردا داشته باشند .

خاطرات من

عمری سپری کردم به سالم زیستن معتقد بودم که روزی به مملکتم حمله شد و توسط متجاوزین بیگانه مورد تهاجم قرار گرفت و من بعنوان یکی از نیروهای مردمی در منطقه جنگی حضور یافتم با توجه به اطلاعات قبلی که از فرامین نظامی و اشنایی به قانون داشتم گروهی را ملاحظه کردم که حتی اطلاع کافی از بازو بسته کردن کلاشینکوف که سبک ترین  سلاح  جنگی محسوب می شود نداشتند اما ایشان اراده شان و اعتقادشان به خداوند همیشه مرا متحیر میکرد چون با اراده می توانستند انچه که نمی دانستند در کمترین زمان بیاموزند سختی و مشقت را تحمل میکردند  با این انگیزه  که در راه حق تعالی قدم بر می دارند آنان از همه زر و زیور دنیا دل  کنده بودند و در شب های عملیات مثل این کهبه آرزوی دیرینه شان رسیده باشند جشن و سرور به پا میکردند و چون راهیان کربا  بودند و علاقه خاصی به ائمه اطهار و چهارده معصوم داشتند به زندگی دنیا دل نبسته و فقط تکیه گاهشان خدا بود و به همان خاطر ایثار میکردند و از جان خود که از همه چیز برای انسان با ارزش تر است میگذشتند . در یکی از شبهای عملیات صدای مهیبی شنیدم به سوی صدا شتافتم جانبازی را دیدم که یک پای او قطع شده بود به بالینش شتافتم  تنها جمله ای که گفت این بود رها یم سازید و به جلو شتابید و آن یکی را دیدم که در گودالی افتاده و آرام آرام زمزمه میکرد یا مهدی ادرکنی . دیگری لبهایش خشک شده بود اب ... اب  فقط این سخن بر لب هایش جاری بود در کنار او رزمنده ای در حال سوختن بود و با سکوت خویش دنیا را وداع میگفت آری پس از ساعتها ایثار و فداکاری فردای آن روز به مقرمان  باز گشتیم ....

 

 بقیه مطالب در ادامه مطلب

ادامه مطلب...

نظر شما( )
?Shifu

چهارشنبه 85/9/1  ساعت 7:47 عصر

ووشو

 

 

 ووشو:

 

ووشو مادر همه ورزشهای رزمی جهان است  در واقع ووشو یا همان کونکفو یا بوکس چینی یک ورزش نیست بلکه هنری است در بر دارنده بیش از 15 ورزش یک ووشو کار باید مانند یک بوکسور دستهایش قوی باشد مثل یک جودوکار یا کشتی کیر فنون درگیری را بلد باشد پاهایش ورزیده بوده و از فنون کامل پا بهره کامل داشته باشد و مثل یک ژیمیناست از حرکات آکروبات قوی برخوردار باشد . 

ضربات دست ، پا ، درکیریها و فنون دفاع شخصی ، حرکات آکروبات ، چین نا ها یا همان فنون قفل مفاصل ، سرعت ، قدرت ، پرشهای طولی و عرضی ،فرمهای قوی ؛ سریع و زیبا  و  مبارزات قدرتمند

در قالب ساندا که مبارزه آزاد می باشد و سانشو که مبارزه مسابقاتی است تن ووشوکار را به بهنرین نحو سیقل می دهد آما موضوع در همینجا پایان نمی گیرد بلکه تازه شروع کار است . در این مرحله است که او وارد جرکه تمرینات روانی می پیوندد باید  روحش را نیز قدرتمند کرده و از نیروهای نهفته اش بهره گیرد . می گویند تای چی آخر ووشو است ولی  اینطور نیست برای هنر رزمی مخصوصاْ ووشو نهایتی نیست چون مبنایش الهام از طبیعت است و به قدمت طبیعت ادامه دارد . یک ووشو کار ماهر علاوه بر رزمکار باید پزشک ماهری نیز برای خودش باشد . البته تمرینات اصولی ووشو جان را صفا داده و از امراضی  که اکثراْ ریشه در روح انسان دارند  جلوگیری می کند . به نظر بنده امروزه باید دنبال روشی به نام ورزش درمانی باشیم که در واقع ورزش دوای اکثر دردهاست و ورزش و هنر رزمی ووشو در این مسئله پیشگام است .  میگویند ووشو در اصل از قسمت ترک نشین چین ریشه کرفته است و مبین این مسئله کلمه ووشو است که «وو» به معنی هنر رزمی که درترکی « ورشماق _ ور» که همان رزم است ریشه دارد.

توضیحات بیشتر در ادامه مطالب

ادامه مطلب...

نظر شما( )
?Shifu

چهارشنبه 85/9/1  ساعت 2:29 عصر

کونک فو توآ

 

کونگ فو توآ‌ورزش محبوب جوانان رشته ای است که در ایران عزیزمان پایه ریزی شده است و از مقبولیت خوبی برخوردار است . این ورزش توسط ابراهیم میرزایی بنیان نهاده شده است . ابراهیم میرزایی که قبل از رفتن به چین مشغول فراگیری ورزش رزمی کاراته زیر نظر بنیانگذارش در ایران استاد وارسته بود . دارای علم رزمی بود و پس از تکمیل دوره های خاص در خاور دور با توجه به استعداد و اندیشه والایش ،  ورزش یا بهتر بگوییم هنر رزمی کونگ فو توا را در ایران بنیان نهاد . با این که بنده فعلا کونک فو توآ را کنار گذاشته ام و مشغول هنر رزمی دیگری هستم  ولی هنوز از طرفداران پر و پا قرض ورزشهای اصیل و قوی ایرانی بالاخص کونک فو توآ هستم ، چون سالیان پیش در این هنر عظیم غوطه ای خورده و در سال 1367 شالبند سبز کونک فو توآ را از استادی از دیار خاک خورده گان و شاگرد وفادار میرزایی دریافت نموده ام و اکنون نیز دارای شالبند مشگی این رشته هستم ولی آن شال سبر را با هزاران مشکی های امروزی و دانهای آنچنانی عوض نمی کنم .

اکنون کونک فو صاحب تشگیلات و فدراسیون شده و آقای دادگر سکان هدایتش را به دست گرفته است و در شهر ما هم پس از تغییر و تحول زیاد صلاح بر این نهاده شد که سکان هدایت هیئت کونک فو اردبیل را سردار شکور فردی در دست داشته باشد . امیدوارم با مدیریت خوب بتوانیم معضلهای فراوانی را که گریبانگیر این ورزش شده از میان برداریم و از هزار تکه شدن آن جلوگیری کرده و حرکاتش را با وجود حفظ اصالتها با علوم روز ورزش تطبیق دهیم .

    پرفسور ابراهیم میرزایی در جمع همراهان

تاریخچه کونک فو توآ و توضیحات آن به همراه چند عکس خوب در ( ادامه مطلب ) آمده لطفاْ کلبک نمایید.

 

 

ادامه مطلب...

نظر شما( )
?Shifu

سه شنبه 85/8/30  ساعت 12:34 صبح

اینبار از معبد شائولین چین

اساتید شائولین؛کونگ‌فو در گذر قرون
 
معبد شائولین، مهد پرورش هنرهای رزمی قدیمی چینی، واقع در ایالت هونان، اکنون بیش از هزار و پانصد سال است که ناظر اجرای تمرینات هنرهای رزمی است چه بدون سلاح و چه با سلاحهایی نظیر باتوم، خنجر، شمشیر و… امروز بدست آوردن شجره‌نامه محرمانه بزرگانی که موفق به فراگیری سبک شائولین شده بودند، بعید به نظر می‌رسد. در مجموع علائم و نشانه‌هایی که از تاریخ به دست ما رسیده، که گاهاً امکان دارد افسانه باشند. به ما این امکان را می‌دهند که از بین آنها، یک جمع‌بندی کلی داشته باشیم.
قرن پنجم، زمان پیدایش معبد، دو استادی که نامهایشان بدست ما رسیده؛ استاد کوآن‌سووی و هانگ جی چان هستند که در مبارزه بدون سلاح از نام‌آوران عصر خود بوده‌اند و این هنر را به راهبان معبد آموزش می‌دادند. سپس با مهارت یکی از راهبه‌های هندی تبار به نام پاتویو، تمامی نگهبانان معبد نیز آموزش دیدند. بعدها با کمک هویی کوآنگ و تسانگ چائو، پاتویو توانست فعالیت‌های کوآن و هانگ را دنبال کند و بسط دهد. استاد هویی یکی از متخصصان فنون مبارزه و استاد تسانگ یکی از فن‌آوران بوکس زمان خود شدند.
این چنین بود که در قرن ششم، وقتی بود که هیدارمای معروف (که او نیز هندی تبار بود)، وارد معبد شائولین شد، از قبل شهرت روشهای هنرهای رزمی او به گوش همگان رسیده بود. استاد هیدارما به راهبان روش جدیدی آموخت که در عین این که مبارزه می‌کنند، سلامتی خود را نیز به بهترین شکل ممکن حفظ کنند و آن را به خطر نیندازند ولی این روش خیلی واقعی به نظر نمی‌رسید. پس از آن استاد گسترش دادن تکنیک‌های ویژه مبارزه و خصوصاً استفاده از باتوم را از سر گرفت.
ما منتظر رسیدن قرن شانزدهم می‌شویم تا پدیده تسویی یوآن، از راه برسد. او خیلی زود متد جدیدی از مبارزه ارائه داد که ترکیبی از 72 حرکت بود، پس از آن به کمک اساتیدی چون پی-یو-فانگ و لی چانگ، تسویی یوآن توانست ورزش بوکس را در 5 فرم متفاوت و ترکیبی از 170 تکنیک ابداع کند.
این پنج سبک عبارت بودند از: بوکس اژدها، بوکس ببر، بوکس درنا، بوکس مار و بوکس پلنگ. پس از این دوره، جهشی داریم به قرن 18. سال 1736. زمانی که معبد قربانی آتش‌سوزی شد که توسط سپاهیان امپراطور افروخته شده بود. این یک کشتار دسته جمعی واقعی بود برای راهبانی که هیچ راه گریزی نداشتند. تمامی به جا مانده‌ها را نیز، اعدام کردند و از این بین فقط 5 نفر جان سالم بدر برده، فرار کردند. این افسانه است یا واقعیت؟ کسی نمی‌داند افسانه‌های عامیانه این طور می‌گوید که این 5 نفر بعدها، خالق پنج سبک بزرگ کونگ فو شدند. این پنج استاد بزرگ ایالت هونان را ترک کرده و به جنوب کشور، ایالت فوکیان پناهنده شدند. نامهایشان را عوض کرده و هر یک سبک ویژه خود را در کونگ فو بنا به دانسته‌هایی که در معبد شائولین آموخته بودند، پدید آوردند. لی‌هی کی سبک لی- گار- کوآن را پدید آورد، مو چائوهینگ سبک مو- گار- کوآن، تسی تو چونگ سبک چوی- گار کوآن، لیو تا – هونگ سبک لیو- گار- کوآن و هونگ هی کوآنگ سبک گار- کوآن را پدید آوردند.
سبک هونگ، یعنی هانگ گار، مهمترین سبک قدیمی شائولین است که بر جای مانده است. و بالاخره در قرون 19 و 20، کونگ فو توسط شخصی ممتاز و معروف به نام هوآنگ فی، هونگ (متولد 1847 متوفی 1924)، معرفی شد. او که نزد پدرش هوآنگ چی اینگ (او نیز نزد لوآ- تسی، یکی از ده ببر شائولین در جنوب)، پرورش یافته بود، فی – هونگ زندگی درخشانی را پشت سر گذاشت او شاهکارهایش را در ادبیات چین و در دنیای سینما به جای گذاشته است.
همچنین هر آنچه امروز، جکی‌چان و جت‌لی روی پرده‌های سینما از خود نشان می‌دهند، حرکات و ژست‌های افسانه‌ای هوآنگ فی- هونگ است، مردی که خالق فنی بود که «ضربه‌ای برگرفته از روح ماده» معنی می‌داد.
 
معبد شائولین زادگاه سبک‌های بی‌شماری از کونگ فو بود که تا امروز بر جای مانده‌اند. 

نظر شما( )

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

وبلاک تصاویر قدیمی ورزش رزمی استان اردبیل
با مرور عکسهای از گذشته ورزش استانمان اردبیل .......
چگونه سفارش دهیم
فیلم و سی دی های آموزشی با کیفیت عالی - آموزش نینجا - جوجیتسو -
سی دی های آموزشی بدنسازی - زیبایی اندام - مستند ورزشهای رزمی -
سی دی های آموزشی بدنسازی - زیبایی اندام - جودو - کونک فو - کارات
سی دی های آمو زشی یوگا - تالو - ورزشهای رزمی - فرمهای ووشو
فیلم آموزشی ورزشهای رزمی و یوگا - تالو
فروش سی دی های آموزش ورزشهای رزمی - مبارزه - دفاع شخصی - ساندا و
فیلم های آموزشی مورد نظرتان را به راحتی تهیه کنید
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

309413

بازدید امروز

9

بازدید دیروز

2

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

ورزشهای رزمی

 پیوندهای روزانه


 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

همیشه قوی و پر انرژی باشید
تابستان 1387
بهار 1387
بهار 1386
زمستان 1385
پاییز 1385
زمستان 87
تابستان 87

 لینک دوستان

رزم
فروش سی دی های آموزشی ورزشهای رزم&

لوگوی دوستان



















آوای آشنا

اشتراک